AOF.no

Fagakademiet AOF

Fagakademiet AOF er en av Norges største tilbydere av kurs, konferanser og studier til ansatte i offentlig sektor, samt private tjenesteleverandører til offentlig sektor.

vite-om-fagproven-aof-norge (1)

Praksisnære kompetansetiltak til hele Norge i over 20 år

Vi ønsker å være førstevalget som samarbeidspartner for utvikling av kompetanse i offentlig sektor.

Ved å velge kompetanseutvikling gjennom Fagakademiet AOF får du en praksisnær tilnærming

  • nær den praktiske arbeidshverdagen
  • nært der du holder til
  • nær din kultur

Vi samarbeider med eksterne fagskoler, høgskoler og universiteter. Vi spesialtilpasser kurs, studier og utviklingsseminarer etter lokale behov på den enkelte arbeidsplass. Vi tilbyr rådgivningstjenester innenfor ulike områder. 

Til deg som ansatt

Ønsker du å bli tryggere i utførelsen av jobben din? Ønsker du større arbeidsglede? Ønsker du å klatre på lønnsstigen eller sikre at du har en jobb i framtida?

Økt kompetanse kan bringe deg nærmere målet, men det å bryte opp og reise vekk for å lære, kan være et stort skritt å ta. Fagakademiet AOF tilbyr kurs, konferanser og studier tilrettelagt for deg som er i jobb og kanskje også har andre forpliktelser. Hos oss kan du ta skritt for skritt på veien mot økt kompetanse.

Til deg som arbeidsgiver

Å øke kompetansen til den enkelte medarbeider gir store gevinster, ikke minst styrket omstillingsevne og -vilje. Offentlig sektor vil møte nye og spennende utfordringer i årene framover. Det er viktig å ligge i forkant og møte utviklingen sammen med motiverte og arbeidsglade medarbeidere.

Noter deg datoen!

31. oktober – 1. november 2022

Hvor: Scandic Park Hotel Sandefjord