AOF.no

Bro AOF

Bro AOF tilbyr kurs- og kompetanseutvikling for ansatte i oppvekstsektoren: barnehage, SFO/ AKS, grunnskole, videregående skole, voksenopplæring, PPT og BUP.

BRO-AOF

Hvorfor ta kurs i regi av Bro AOF?

I Bro AOF legger vi vekt på at våre kurs er praksisnære, at vi berører og engasjerer kursdeltakerne, og at de som deltar på våre kurs opplever kursinnholdet relevant for egen arbeidssituasjon.

Deltakerne får mulighet til å videreutvikle både sin individuelle kompetanse og/ eller arbeidsplassens kollektive kompetanse.

Kursholdere og veiledere i Bro AOF har lang erfaring fra praksisfeltet, og vårt mål er at du som kursdeltaker skal sitte igjen med arbeidslivsrelevant og praksisnær kunnskap, som du umiddelbart kan ta i bruk på arbeidsplassen etter gjennomført kurs.

Hvem passer Bro-kursene for?

Kursene retter seg mot alle ansatte i oppvekstsektoren som ønsker kompetanseheving. En del av våre tverrfaglige kurs kan også egne seg for andre interesserte.

Vi skreddersyr kurs til din virksomhet

I tillegg til annonserte arrangementer, tilbyr vi også bestillingskurs som kan skreddersys etter behov – der tema, tidspunkt, kursform (fysisk eller digitalt), varighet og sted kan tilpasses.

Liv_Odner

Liv Odner

Senior kompetanserådgiver

Barnehage, SFO/AKS

Nina_Sundmark

Nina Sundmark

Senior kompetanserådgiver

Grunnskole, videregående skole og voksenopplæring

Nyttig å vite:

  • Våre kurs arrangeres både som fysiske klasseromskurs og nettkurs som du kan melde deg opp på.
  • Kursene er lagt opp på dag- og kveldstid, og varer fra 2 til 6 timer.
  • Kursene gir ikke studiepoeng.